Despre Noi

Cu sediul in Bucuresti, agentia de turism Rene Travel Solutions – Tur Operator, este o companie de turism  ce opereaza toata gama de servicii de turism.

Rene Travel Solutions a fost fondata la inceputul anului 2010, dar cunostintele personalului de conducere au ani indelungati de experienta in organizarea si pregatirea tuturor serviciilor de calatorie si turism,  furnizand astfel cea mai buna solutie de calatorie, indiferent daca este vorba despre calatoria dvs. de afaceri sau de vacanta.

Suntem recunoscuti la nivel national si crestem pe zi ce trece. Furnizam in permanenta solutii inovatoare pentru a indeplini toate necesitatile calatoriei. Daca aveti nevoie de solutii pentru calatorii de afaceri sau doar oportunitati de vacanta, resursele si experienta echipei noastre este la dispozitia dumneavoastra.

Compania noastra va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru planificarea vacantei mult dorite, oferte de sejururi, circuite, oferte de vacanta, vacante exotice, croaziere,oferte litoral, oferte ski, oferte pentru Revelion, oferte pentru Craciun, city break, cazare hotel, bilete de avion, bilete avion low cost, rent a car, asigurari de calatorie, oferte last minute, oferte early booking, si multe altele.

Lasati-ne sa va aratam potentialul pe care il aveti pentru calatorii.

Ideile noastre intalnesc nevoile dumneavoastra, cu excelenta!

Ne puteti gasi si pe Facebook www.facebook.com/ReneTravel