Revelion la Cracovia autocar 6 zile

Transfer

Transfer

Pret

255 €

Zile

6zile

Plecari

29.12.2016
  • Revelion la Cracovia autocar 6 zile
  • Revelion la Cracovia autocar 6 zile

Descriere

Revelion la Cracovia 
Cracovia - Czestochowa – Katowice - Wieliczka - Budapesta
6 zile - de la 255 €
autocar
 
Program
Ziua 1 - BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km) 
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti de la Autogara din Calea Grivitei, nr 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.
 
Ziua 2 - BUDAPESTA - Donovaly - CRACOVIA (395 km) 
Mic dejun. Plecare spre Cracovia cu tranzit  prin Slovacia. Scurt popas in statiunea Donovaly, cea mai populara statiune montana din Slovacia, situata in Parcul National Tatra. Seara, sosire si cazare in Cracovia la hotel 3* .
 
Ziua 3 – CRACOVIA 
Mic dejun. Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor Polonezi. Pe colina Wawel, situată deasupra Vistulei, se vizitează cel mai important complex arhitectonic, aparţinând fostei reşedinţe regale: Castelul Wawel şi Catedrala fortificată Wawelska. Ne indreptam usor  pasii catre centrul orasului spre  spre Rynek, principala piata din Orasul vechi si cea mai importanta atractie turistica din centrul orasului. Piata, inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO,  dateaza din secolul al XIII-lea  si are o suprafata de aproximativ 40.000 m 2, fiind cea mai mare piata medievala din Europa. Casele istorice, palatele si bisericile aflate de o parte si de alta a pietii constituie decorul ideal pentru organizarea petrecerii in aer liber la cumpana dintre ani. Va invitam sa ciocniti o cupa de sampanie alaturi de turistii sositi aici din toate colturile lumii intr-o atmosfera de voir buna care este pe gustul tuturor, LA MULTI ANI 2017! 
La ora 1.00 intoarcere la acelasi hotel in Cracovia.
 
Ziua 4 – CRACOVIA – CZESTOCHOWA - KATOWICE
Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor pentru vizite individuale in Cracovia sau optional excursie la Czestochowa (29 euro)  la Manastirea Jasna – Gora, cunoscuta in intreeaga lume pentru icoana „Madona Neagra”, care atrage peste 5 milioane de pelerini anual.  Se spune despre aceasta icoana ca  „este atat de veche, incat nu i se cunoaste originea, de parca ar fi picat din ce” dar a fost strans asociata cu Polonia in ultimii sase sute de ani. In continuarea excursiei optionale ne oprim in Katowice, capitala Voievodatului Silezia. Este un oras modern care se mandreste cu rolul sau jucat in perioada industrializarii dar care a stiut sa se incadreze in tendintele arhitecturii moderne – Arena Spodek. In centrul orasului admiram Catedrala, Cladirea Teatrului Wyspiański. Intoarcere la Cracovia pentru cazare la la acelasi hotel .
 
Ziua 5 – CRACOVIA - Wielizcka - BUDAPESTA  (395 km) 
Mic dejun. Timp liber in Cracovia sau Optional (10 euro), excursie pentru a vizita Mina Wieliczka - „Catedrala de sare subterana din Polonia”. Inclusa in Patrimoniul Mondial UNESCO, mina este vizitata anual de 1.2 milioane de turisti atrasi de zecile de statui, cele 3 capele si catedrala , toate sculptate in sare de mineri. Exista si sali dedicate personalitatilor religioase si politice ale Poloniei, avand importanta istorica. Cea mai impresionanta este sala Kunegunda, pe podeaua careia sunt sculptati diversi pitici, imitand munca minerilor si constituind un omagiu adus acestora si folclorului polonez. 
 
Traseul continua spre Budapesta. In cursul serii, opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (14 € fără cină + optional 15 € supliment pentru cina), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matyas. Cazare la  Budapesta
 
Ziua 6 - BUDAPESTA - BUCUREȘTI (895 km) 
După micul dejun, plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
 
DATE DE PLECARE 29.12.2016
Supl. SINGLE 105 €
COPIL  6-12 ani 229 €
Al 3-lea adult in camera 245 €
Loc in DBL 255 €
 
PUNCTELE DE ÎMBARCARE GRATUITĂ (AUTOCAR SAU MICROBUS):
BUCUREŞTI Autogara din Calea Griviţei, nr. 158   05.45
PITEŞTI   Petrom ieşire Piteşti Est 07.00
RM.VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 08.30
SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 11.30
SEBEŞ Rompetrol ieşire Lancrăm 12.00
DEVA McDonald’s GARĂ 14.00
ARAD Gara Centrală 16.00
 
Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. Inscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.
 
PUNCTELE DE ȊMBARCARE CONTRA COST 
(autocar sau microbus):
 
PLOIEŞTI 5 € / sens/ pers. Petrom METRO 07.00
CÂMPINA 8 € / sens/  pers. Casa Bucur- Popas Km 92 07.30
BRAŞOV 10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti 09.00
TIMIŞOARA 5 € / sens/ pers. Parcare Auchan-Calea Arad 15.00
CONSTANŢA 8 € / sens/ pers. Gara Centrală 02.00
BUZĂU 8 € / sens/ pers. PETROM Pod Mărăcineni 06.00
BRĂILA 10 € / sens/ pers. Intr. parcare CARREFOUR 04.30
GALAŢI 10 € / sens/ pers. McDonald's 04.00
FOCŞANI 10 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru 04.30
CRAIOVA 10 € / sens/ pers. McDonald's Calea Bucureşti 06.00
 
Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de CAPACITATEA MAXIMĂ A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Pentru mai puţin de 4 pers./ sens, turiştii pot accepta suportarea diferenţei de preţ SAU LI SE RESTITUIE DUBLUL SUMEI ACHITATE pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea în circuit, nu implică şi efectuarea transferului pentru retur, dacă nu este întrunit numărul minim de 4 pers. /sens. 
Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca. 15- 30 minute înainte de ora comunicată.
Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
 
ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.
Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii.
 
PREŢUL INCLUDE:
• transport cu autocar clasificat 2-4*; 
• 5 cazări cu mic dejun la hoteluri 3*;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
 
NU SUNT INCLUSE IN PRET:
• Excursii optionale: Czestochowa + Katowice, Wieliczka, Croaziera pe Dunare, toate min. 30 persoane;
• Transport local in Cracovia
• Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.
 

Pentru rezervare va rugam sa completati formularul de mai jos

Pachet
Comentarii
Nume *Obligatoriu
Telefon *Obligatoriu<
E-mail:
Adulti
Copi

WikiPedia.org

zz