Riviera Olimpului, transport individual sau autocar 2017

Transfer

TransferTransfer

Pret

36 €

Zile

10zile

Plecari

12.05 - 22.09.2017
 • Riviera Olimpului, transport individual sau autocar 2017
 • Riviera Olimpului, transport individual sau autocar 2017
 • Riviera Olimpului, transport individual sau autocar 2017
 • Riviera Olimpului, transport individual sau autocar 2017

Descriere

O baie de soare pe Riviera Olimpului
~ Olympic Beach, Nei Pori, Paralia Katerini, Litochoro si Leptokaria ~
 
Plecări cu autocar în fiecare Vineri;
Intrare la cazare în fiecare Sâmbătă.
 
Durata 10 zile/7+2 nopţi
 
RIVIERA OLIMPULUI
 
PIERIA este una dintre prefecturile Greciei, localizata in partea de sud a Macedoniei. In Pieria exista numeroase situri arheologice importante, printre care: Dion, Pydna si Platamonas. In Pieria se afla Muntele Pierus, casa lui Orfeu si a Muzelor, dar si izvorul Pierian. Muntele Olimp, cel mai inalt din Grecia, tronul zeilor antici ai Greciei, se inalta in partea de sud a Pieriei.
KATERINI – centrul orasului ii aminteste vizitatorului de un oras european modern, cu numeroase ocazii pentru cumparaturi. Distante utile, din Katerini: Atena - 440 km; Salonic - 68 km; Larissa – 84 km; Igoumenitsa 380 km; Patra – 480 km; Evznoi (granita cu Rep. Macedonia) – 110 km; Promahonas (granita cu Bulgaria) – 185 km
KORINOS – aici se afla o plaja de nisip fin, nu foarte lata, dar intinzandu-se pe multi kilometri, curata si cu apa mai putin adanca. Plaja a fost distinsa cu Blue Flag de mai multe ori, zona ofera multe atractii pentru vizitatori. De-a lungul coastei sunt hoteluri, vile, numeroase taverne pescaresti, baruri, discoteci si cluburi de noapte.
PARALIA – este o plaja cosmopolita care se intinde pe multi kilometri, cu ape curate si putin adanci, distinsa cu Blue Flag ani la randul. Hoteluri de toate categoriile, vile, restaurante si taverne care ofera mancaruri traditionale grecesti dar si internationale, magazine, sporturi nautice, cluburi de noapte, reprezinta garantia unei vacante fara griji!
OLYMPIC BEACH – plaja de nisip intinsa pe mai multi kilometri, cu apa curata si putin adanca, a fost distinsa in repetate randuri cu Blue Flag si atrage un mare numar de turisti in fiecare vara. Exista o mare varietate de capacitati de cazare, de la hoteluri si pana la vile sau bungalow-uri. Numeroase restaurante si taverne de toate tipurile asteapta sa va serveasca, oferind preparate din bucataria traditionala si internationala.
Plajele din Paralia si Olympic Beach sunt o intindere continua de nisip auriu, cele doua localitati fiind legate printr-un bulevard puternic luminat, cu pista pentru biciclete si o alee pietonala, pentru cei care doresc sa faca o plimbare dimineata, sau seara. Localitatea e situata la 8 km de Katerini. 
 
Plecari din: 
1. Cluj – (Bistrita) – Turda – Ludus – Iernut – Targu Mures – Sighisoara – (Alba) – (Sibiu) – Brasov – Ploiesti – Bucuresti – (Constanta) – Giurgiu
2. Baia Mare – Satu Mare – Oradea – Arad – Timisoara – (Deva) – (Caransebes) – (Lugoj) – (Resita) – Voiteg
3. Suceava – Piatra Neamt – (Chisinau) – (Iasi) - Bacau – Focsani – Buzau – (Galati) – (Braila) – Bucuresti – Giurgiu
4. Bucuresti – Pitesti – Slatina – (Ramnicu Valcea) – Craiova – (Orsova) – (Drobeta) – Calafat
 
ITINERARIU:
 
ZIUA 1   Către  Grecia ...
Întâlnire cu însoţitorul de grup la ora şi locul stabilite în diagrama de îmbarcări. Plecare spre Olympic Beach/ Paralia Katerini/ Nei Pori în funcţie de traseul ales şi de oraşul de îmbarcare. Pe timpul nopţii se va traversa Bulgaria.
 
ZIUA 2   Salonic – Capitala Greciei de Nord
În cursul dimineţii ajungem la Salonic, al doilea oraş ca mărime al Greciei, capitala regiunii Macedonia, oraş cu o bogată cultură şi istorie. Se vizitează Biserica Sf. Dumitru, apoi putem admira zidurile cetaţii Salonic, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Bulevardul Egnatia, Bulevardul Expoziţiei, Portul şi Faleza într-un tur panoramic din autocar. Finalizăm cu o oprire la Turnul Alb – simbolul  oraşului. După amiază vom ajunge la destinaţia dorită. Cazare.
 
ZIUA 3 – 8  Vă propunem să participaţi la următoarele excursii opţionale:
*Excursie la Atena: Vă invităm să descoperiţi capitala Greciei, Atena, într-un tur panoramic, cu oprire pentru vizitarea Complexului Acropole - bijuterie a arhitecturii antice, o plimbare prin oraşul vechi şi o scurtă oprire la Termopile.
 
*Excursie la muntele Olimp: Vă invităm să pătrundeţi în lumea legendară a celor 12 zei ai Olimpului, printr-un popas la refugiul Stavros (910m), de  unde veţi putea admira fermecătoarea panoramă a regiunii Pieria, între Marea Egee şi poalele muntelui, apoi să coborâţi în oraşul Litochoro, pentru o plimbare plăcută pe străzile pitoreşti ale “oraşului de piatră”.
 
* Excursie la Meteora: Vă invităm să descoperiţi aceste mănăstiri deosebite, veritabile muzee bizantine, situate “între cer şi pământ”, în vârful unor stânci gigantice, în formă de turnuri, unice în Europa. Trecerea prin oraşele Larissa, Kalambaka şi Valea Tembi, vizitarea a două dintre mănăstirile complexului, vă vor îmbogăţi spiritual şi cultural.
 
* Seară grecească: Vă invităm să participaţi la un program artistic tradiţional grecesc, unde veţi putea savura mâncărurile şi băuturile specifice acestei ţări şi, mai mult decât, atât veţi putea învăţa câţiva paşi din dansurile tradiţionale: sirtaki şi zorba.
 
* Excursie la Waterland: Vă invităm să vă distraţi în acest parc acvatic situat la 18 km de Salonic, recomandat tuturor vârstelor. Aici veţi găsi tobogane de diferite grade de dificultate, piscine cu valuri artificiale şi hidromasaj, bar si cofetărie şi multă, multă distracţie.
 
* Croazieră pe insula Skiathos - una dintre cele mai frumoase insule ale Arhipelagului Sporadelor de Nord, o frumuseţe care a inspirat multi poeţi. Croaziera include şi vizita oraşului Skiathos – capitala insulei.
 
ZIUA 9   Către România... Dimineaţă program liber pentru ultimele cumpărături. După-amiază ne vom îmbarca în vederea deplasării pe traseul Olympic Beach - Salonic - Promahonas - Kulata - Sofia - România.
 
ZIUA 10  Din nou acasă! Sosim în România în cursul dimineţii în funcţie de condiţiile de trafic şi de formalităţile vamale.
    
 
 
MODALITATI E PLATA:
Oferta este valabila pentru plata unui avans de 30% la înscriere; 60% până la expirarea termenului Early Booking iar restul până la 100% cu 21 zile înainte de plecare.  
Conditii de plata camere Best Deals: 50% - avans; 50% - la expirarea perioadei de First Minute/Early Booking.

Include

 • 7 nopţi cazare (5 sau 6 nopţi acolo unde este specificat);
 • insoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar);
 • asistenţă turistică. 
 • tur panoramic de SALONIC

Nu include

 • transport autocar (obligatoriu pt datele de plecare marcate cu *);
 • asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno; 
 • taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale; 
 • alte taxe şi cheltuieli personale.

Pentru rezervare va rugam sa completati formularul de mai jos

Pachet
Comentarii
Nume *Obligatoriu
Telefon *Obligatoriu<
E-mail:
Adulti
Copi

WikiPedia.org

zz