Insula Samothraki - turism individual 2016

Transfer

Pret

30 €

Zile

pe zi

Plecari

22.04-10.10.2016
  • Insula Samothraki - turism individual 2016
  • Insula Samothraki - turism individual 2016
  • Insula Samothraki - turism individual 2016
  • Insula Samothraki - turism individual 2016
  • Insula Samothraki - turism individual 2016

Descriere

Grecia - turism individual - Insula Samothraki 2016

perioada 22.04-10.10.2016

Daca doriti o vacanta reusita la un hotel de 5 * cu Ultra All Inclusive sau cu All Inclusive, daca va doriti plaje intinse cu nisip extraordinar de fin, cluburi si discoteci in timpul noptii, beach bar-uri si cocktail-uri colorate pe timpul zilei….atunci  NU Samothraki este alegerea dumneavoastra!

Daca in schimb doriti sa explorati locuri noi, daca va plac plajele pietroase si apa limpede de cristal, daca nu va deranjeaza sa mergeti cu masina pana la plaja sau sa faceti plimbari in natura, sa vedeti sit-uri arheologice, sa faceti drumetii in paduri sau sa vizitati sit-uri arheologice atunci va recomandam aceasta frumoasa insula.

Cei care doresc o camera modesta de hotel dar din care sa se vada atat marea cat si muntele, cei care doresc sa astepte asfintitul cu aparatul foto in mana gata sa imortalizeze momentul, cei care doresc sa manance greceste la taverne de familie  aflate pe stradute inguste dar unde mancarea este deosebit de gustoasa, cei care poate vor sa isi aduca aminte de arhicunoscuta miscare hippy sunt primiti in Samothraki cu bratele deschise!

Insula Samothraki se gaseste in Marea Egee in partea Estica a Greciei nu departe de insula Thassos. Este o insula ce impresioneaza prin peisaj si apa cristalina.

Atentie! Traversarea cu ferryboat-ul se face din orasul Alexandroupoli insa rezervarea biletelor se face cu mult timp inainte. Exista doar o cursa pe zi si de aceea locurile sunt  limitate. Nu de putine ori turistii au innoptat in plus pe insula pentru ca nu au gasit locuri la ferryboat-ul de intoarcere….dar acest lucru a fost o reala placere, insula avand atat de multe de oferit.

O vacanta in Samothraki este o intoarcere la natura, o experienta pentru trup dar mai mult pentru spirit! 

~ Pentru oferta Insula Samothraki - Turism Individual – CLICK AICI ~

Pentru rezervare va rugam sa completati formularul de mai jos

Pachet
Comentarii
Nume *Obligatoriu
Telefon *Obligatoriu<
E-mail:
Adulti
Copi

WikiPedia.org

zz