Corfu, transport individual sau autocar 2016

Transfer

Transfer

Pret

37 €

Zile

10zile

Plecari

25.04-26.09.2016
  • Corfu, transport individual sau autocar 2016
  • Corfu, transport individual sau autocar 2016

Descriere

Plaja la Marea Ionica – Insula Corfu
 
Plecări cu autocar în fiecare Luni
Intrare la cazare în fiecare Marți
 
Durata 10 zile/ 7 nopti
 
Corfu este insula padurilor si muntilor, cu sate cu case albe, ascunse în vai, stranduri cu nisip si cu locuitori vestiti pentru ospitalitatea lor. Insula dispune de toate trasaturile necesare pentru o vacanta perfecta, imbinand stilul grecesc cu cel italian. Descoperiti aceasta perla a Marii Ionice de o frumusete captivanta. 
 
PROGRAM 
 
ZIUA 1 - Intalnire cu insotitorul de grup la ora si locul stabilite in diagrama de plecari (anexata la pagina urmatoare). Plecare spre insula Corfu pe traseul  Romania -  Sofia - Promahonas – Igoumenitsa – Corfu.  Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria.
 
ZIUA 2 - Insula Corfu
In cursul diminetii intram pe teritoriul Greciei, traversand pe rand mai multe provincii: Macedonia a carei capitala este Salonicul, Tessalia strabatuta de inaltimile Muntelui Olimp si Grecia Centrala ale carei inaltimi sunt dominate de Muntii Pindului. Vom poposi in Igoumenitsa, port la Marea Ionica, una dintre principalele “porti de intrare” in Grecia. De aici ne vom imbarca pe ferry-boat pentru a traversa Marea Ionica spre insula Corfu. Traversarea dureaza circa 2 ore. In cursul dupa-amiezii se ajunge in statiune. 
Cazare la hotelul selectat.
 
ZIUA 3–8 Va propunem sa participati la urmatoarele excursii optionale:
 
* Marele tur al insulei Corfu - excursie organizata pentru a putea descoperi cele mai interesante atractii naturale si istorice ale insulei. Se viziteaza Achillion - palatul construit de imparateasa Elisabeta a Austriei, apoi continuam cu Paleokastritsa si Sidari, un mic orasel aglomerat din nordul insulei unde veti descoperi “Canal d’Amour” si va veti delecta cu frumusetile plajelor locale.
 
* Kanoni – Kalypso – Corfu – Glyfada – Excursia incepe cu vizitarea manastirii Valcherna construita in secolul al 13-lea, unul din simbolurile insulei, continuam cu peninsula Kanoni de unde avem o panorama superba asupra insulei Pontikonissi. Ne vom continua croaziera de-a lungul coastei descoperind Calypso Star, Insula Vidos cu flora si fauna aparte, orasul Corfu si superba plaja din Glyfada
 
* Paxi – Antipaxi – Paxi si Anti Paxi sunt doua insule vecine, in Marea Ionica, la o distanta de 14 km de Corfu si respectiv 20 de km de continent. Paxi seamana cu  o uriasa gradina plutitoare, acoperita cu flori de camp si maslini verzi-argintii, plantati de venetieni cu peste 300 de ani in urma.  
 
* Laguna albastra si tarmul grecesc - Dupa doar 25 de minute de navigare descoperim pestera Mourtos, unde s-a ascuns flota greceasca in timpul celui de-al doilea razboi mondial. A doua noastra oprire va fi in minunatul golf unde s-a turnat filmul “Laguna Albastra” , avand ocazia sa inotam in apele exotice. Ultima oprire va fi in satul pescaresc Sivota. 
 
* Seara greceasca - Va invitam sa participati la un program artistic traditional grecesc, unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si mai mult decat atat veti putea invata cativa pasi din dansurile traditionale: sirtaki si zorba.
 
* Aqualand - Ia-ti familia si prietenii si vino in lumea jocurilor acvatice de la Aqualand, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din sud-estul Europei unde veti fi intampinati de o multime de tobogane cu diferite grade de dificultate, piscine, baruri  si o multime de alte surprize.  
 
ZIUA 9  -  In cursul dupa-amiezii vom parasi insula si ne vom indrepta catre portul Kerkyra pentru a traversa pe continent. Ne vom continua drumul spre tara  pe traseul Igoumenitsa  - Ioanina - Grevena – Promahonas - Kulata – Sofia – Romania.
 
ZIUA 10 -  Sosim in Romania in cursul diminetii in functie de conditiile de trafic si de formalitatile vamale.
 
 
 
MODALITATI DE PLATA:
*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans 30% la inscriere, diferenta de 30% pana la expirarea termenului de EB si diferenta de plata cu pana la 21 de zile inainte de plecare. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.
 
Supliment transport autocar din București 85 €
Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Chișinău, Iași – 115 €, Brașov, Bacău, Sibiu – 105 €, Oradea, Focșani, Galați, Brăila, Constanța – 100 €, Deva, Ploiești, Buzău, Rm.Vâlcea, Dr.Tn.Severin – 95 €,  Arad – 90 €, Timișoara, Pitești, Slatina, Craiova – 85 €

Include

  • 7 nopţi cazare cu masa conform ofertei alese
  • Insoţitor de grup din partea agenţiei (la autocar) si asistenta turistica.

Nu include

  • Asigurare medicală de călătorie şi asigurarea storno;
  • Taxele de intrare la obiectivele turistice si programe opţionale;
  • Alte taxe şi cheltuieli personale;
  • Bilet ferry-boat Igoumenitsa-Corfu-Igoumenitsa: 20€/ pers (tariful poate suferi modificări datorită creșterii costului combustibilului).

Pentru rezervare va rugam sa completati formularul de mai jos

Pachet
Comentarii
Nume *Obligatoriu
Telefon *Obligatoriu<
E-mail:
Adulti
Copi

WikiPedia.org

zz